Et sents aclaparat per l’ansietat en el teu dia a dia? Cerques eines efectives per a trobar serenitat i connexió enmig del caos modern? Et convidem a participar en el nostre taller d’un dia “Ansietat, Serenitat, Connexió: Estratègies des de la Psicologia Occidental i el Budisme” que tindrà lloc el proper dissabte 7 de setembre.

En aquest taller, combinarem coneixements teòrics i pràctiques efectives per a abordar l’ansietat des d’una perspectiva integral. Al llarg del dia, explorarem com la psicologia occidental i els ensenyaments budistes poden oferir solucions complementàries per a gestionar l’ansietat i promoure un estat de benestar profund.

Qué pots esperar d’aquest taller?

  • Comprensió profunda de l’ansietat: Analitzarem les causes i manifestacions de l’ansietat, diferenciant entre la por i l’ansietat, i explorant com factors externs i interns contribueixen a aquest estat.
  • Importància del cos: Aprendràs a reconèixer els senyals físics de l’ansietat i a utilitzar pràctiques de consciència corporal per a calmar el teu sistema nerviós.
  • Perspectives complementàries: Descobriràs com la psicologia occidental i la psicologia budista aborden l’ansietat, incloent-hi conceptes com la co-regulació, els vincles segurs, l’acceptació de la impermanencia i la vacuïtat.
  • Pràctiques de Mindfulness i Compassió: Participaràs en meditacions guiades i exercicis de visualització compassiva, dissenyats per a conrear l’amor bondadós, la compassió i l’equanimitat.
  • Eines pràctiques: T’emportaràs a casa tècniques concretes i accessibles per a integrar en la teva vida diària, ajudant-te a manejar l’ansietat i a fomentar una major serenitat i connexió.

Format del taller

Aquest taller està dissenyat per a ser accessible i útil per a tot públic, independentment de la seva experiència prèvia amb la psicologia o el budisme. Alternarem entre sessions teòriques i pràctiques, assegurant que puguis aplicar immediatament l’après.

Detalls del taller

  • Dia i hora: dissabte 7 de setembre
  • Lloc: Hub Social. Carrer Girona 34, interior, 08010 Barcelona
  • Duració: 8 hores (incloent pauses): de 9:30 h. a 19:00 h.
  • Inscripció: 145€ per inscripcions fetes fins dimecres 31 de juliol 2024. Les inscripcions posteriors tindran un preu de 195 €.


Realitza la teva inscripció aquí!

 

tallergestió ansietat

El taller serà impartit per Gonzalo Brito Pons, PhD. Psicòleg Clínic i practicant de meditació amb vint anys d’experiència integrant psicologia occidental i psicologia budista. Autor de desenes d’articles científics i de divulgació sobre mindfulness, compassió i regulació emocional. Recentment ha publicat en col·laboració el llibre “Corazón Cálido, Mente Serena”.

En aquesta llista de vídeos sobre l’ansietat del seu canal de Youtube, hi pots trobar un avançament dels temes que es tractaran en aquest taller. Dona’ls-hi un cop d’ull, són molt interessants!

No perdis aquesta oportunitat de comprendre millor i transformar la teva relació amb l’ansietat, i de descobrir un camí cap a la calma i la seguretat interior!