Vols col·laborar amb la nostra entitat?

Volem millorar la nostra incidència i impacte social en els propers anys, i és per això que busquem persones que ens vulgui donar un cop de mà en diferents tasques:

  • Voluntariat per tasques de sensibilització i prevenció

  • Voluntariat per tasques de recerca i divulgació

  • Voluntariat per tasques de responsabilitat social corporativa i fundraising

Què oferim?

A canvi de la teva implicació, l’associació ofereix formació especialitzada interna i/o externa, col·laboració en projectes d’interès nacionals i internacionals, així com la cobertura de qualsevol cost derivat de les tasques realitzades (transport, dietes …)

Pels compromisos ètics envers les persones que col·laboraran en el projecte (i tal com queda reflectit en els drets de les persones voluntàries) la persona voluntària mai cobrirà les responsabilitats d’un lloc de treball estable.

Si t’interessa la nostra proposta, escriu-nos a voluntariat@conexus.cat, adjuntant el teu currículum i una breu presentació.

Què et demanem?

L’activitat principal del projecte serà el desenvolupament i implementació de 4 programes de formació modulars en violència masclista per als grups objectiu. El programa de formació sensibilitzarà i oferirà habilitats en el reconeixement, la prevenció i la intervenció precoç en violència masclista, encoratjant les revelacions i possibles denúncies i assistint a les víctimes en la cerca de suport especialitzat.

Treballar a Conexus

Ara mateix no tenim més ofertes de feina disponibles, però si creus que ets una persona que podria encaixar a l’equip de Conexus, ens pots fer arribar el teu CV a conexus@conexus.cat

Fes una donació