Psicoteràpia

Per què acudir a psicoteràpia?

En l’actualitat la vida privada i les relacions socials de les persones han experimentat canvis i transformacions significatives. Les exigències socials són cada vegada més grans i més difícils de complir. En aquest context no és estrany experimentar malestar, ansietat, tristesa o depressió, així com dificultats en les relacions afectives o familiars. Sabem que aproximadament una de cada quatre persones patirà alguna forma de trastorn mental al llarg de la vida, però així i tot moltes vegades no es demana ajuda professional. No acudir a serveis especialitzats pot fer que aquests problemes s’agreugin i tinguin efectes més severs. No ho dubtis, contacta’ns.

Conexus Atenció Psicoterapia
Conexus Atenció Psicoterapia

Com funciona la psicoteràpia?

Els objectius principals de la psicoteràpia són ajudar a comprendre i apreciar-se millor, proporcionar habilitats per resoldre els problemes i plantar cara als desafiaments de la vida i encoratjar els esforços per trobar relacions més satisfactòries.

A CONEXUS entenem que les relacions humanes possibiliten els processos de transformació i canvi. Per això treballem per habilitar i construir espais de confiança. Un lloc segur on poder comprendre, analitzar i interpretar les pròpies vivències des d’una altra perspectiva. En les sessions busquem activament desenvolupar, protegir i promoure l’autonomia i llibertat de les persones.

Oferim teràpia individual, de parella, familiar o de grup, tant per a persones adultes com per adolescents i infants. Contacta’ns!

Programes

Més enllà de la psicoteràpia privada, a Conexus estem especialitzats i especialitzades en situacions de violència i discriminació. És per això que tenim diferents Programes al voltant d’aquestes temàtiques que compten amb el suport de les administracions públiques.