Des de l’Associació CONEXUS, conjuntament amb Blanquerna – Universitat Ramón Llull, llancem una formació dirigida a professorat en matèria de detecció, derivació i acompanyament en violències de gènere.
Aquest curs, totalment gratuït, segueix la modalitat online amb tres sessions sincròniques online. Les sessions sincròniques, en què el professorat resoldrà dubtes i proposarà alguna activitat/reflexió, es realitzaran el 21 d’Octubre, l’11 de Novembre i el 2 de Desembre, es pot escollir horari de matí (de 10:00 a 12:00) o de tarda (de 16:00 a 18:00).
 
Per tal de poder accedir a la primera sessió sincrònica, cal que us inscriviu al següent formulari i escolliu ‘horari de matí o tarda, tant aviat com pugueu: https://forms.gle/u4JfnFPb1Fr7dC557
Les dates de matrícula són les següents:
Inici inscripció: 13/10/2021 a les 00:00h
Fi inscripció: 15/10/2021 a les 23.59h
Us adjuntem el manual de matrícula per si teniu qualsevol dubte en aquest enllaç.
Un cop hagueu realitzat la matrícula, a partir del 18 d’Octubre podreu accedir al moodle del curs, us recomanem que a partir d’aquell moment començeu a revisar el material que hi trobareu. Dividirem cada unitat de contingut en les diferents setmanes del curs perquè tingueu un guió orientatiu del temps que podeu dedicar a cada unitat. Esperem veure-us ben aviat a la primera sessió sincrònica!