A propòsit de la presentació del seu llibre, Esteban Laso oferirà a l’Associació Conexus, una formació sobre la seva perspectiva psicoterapèutica que ha desenvolupat en el seu recent llibre “Terapia experiencial profunda” (Esteban Laso i Alfredo Canevaro. “Teràpia Experiencial Profunda”. 2022 (Ed. Morata, Madrid)).

Durant la formació de 2 dies (8 hores), abordarà els temes centrals del seu llibre, on ens mostrarà i guiarà sobre la teoria, els principis i la pràctica de les intervencions psicoterapèutiques experiencials i profundes.

Contingut

  1. La salut com a maduració: diferenciació, tríades i família d’origen

La teràpia experiencial profunda busca modificar la base de la psique: la sensació de si, la manera com les persones s’experimenten a si mateixes, per tal d’alliberar-la de les vivències que la mantenen atrapada; procés que en la teràpia sistèmica s’ha anomenat “diferenciació” i que implica comprendre la construcció de la sensació de si en el crisol dels vincles primaris.

  1. Més enllà de la feina amb emocions: honrar la necessitat

Transformar la sensació de si exigeix anar més enllà del treball amb l’emoció, que és el límit al qual solen arribar els terapeutes, per integrar les necessitats que li subjauen per tal d’honrar-les, això és, reconfirmar-les en el context de les relacions significatives.

  1. Recepta per cuinar intervencions experiencials profundes

Un cop s’entén en què consisteix honrar la necessitat, qualsevol tècnica de qualsevol model es pot convertir en profunda seguint una senzilla recepta que veurem al taller.

 

Curs_Teràpia_Experièncial_Profunda_Esteban_Laso_Conexus

 

Esteban Laso, PhD. Creador de la Clau Emocional en teràpia familiar i de parella, psicòleg i psicoterapeuta amb més de 20 anys d’experiència, docent de diverses universitats, és professor investigador de la Universitat de Guadalajara, Mèxic.

El seu tema central de recerca és l’emoció: en l’àmbit social, el paper de la confiança en el desenvolupament socioeconòmic i la corrupció; en el clínic, la integració del treball emocional en els diferents enfocaments terapèutics i el seu vincle amb la teoria de la ment. (https://psicologiaenpositivo.com/)

 

 

Dates

  • Divendres 10 de març de 16:00 a 20:00 hores
  • Dissabte 11 de març de 10:00 a 14:00 hores.

Preu

100€ fins al 15/02. 130€ inscripcions posteriors al 15/02

Places limitades. Fes la teva reserva!