L’Associació CONEXUS va ser creada ara fa quasi deu anys per ajudar a aquelles persones en situacions de dificultat, violència, vulnerabilitat o crisi. És per això que encara que la situació actual imposa la por i la incertesa, CONEXUS continuarà  endavant amb la seva activitat imprescindible d’atenció, formació i recerca.

Volem enviar-vos un missatge d’esperança i ànim per a totes les persones que esteu soles o amb les vostres famílies confinades a casa. També per a aquelles que esteu malaltes o teniu algú proper que ho està.

Estem fent tot allò que està a les nostres mans per sostenir i millorar els projectes i programes que l’entitat porta a terme amb continuïtat en els darrers anys. I fer-los arribar a casa vostra. Us demanem però comprensió, perquè qualsevol de les activitats i serveis que us proposem a continuació són fruit d’un esforç molt important per part de tota la Junta Directiva i de l’equip de professionals, que també treballa en condicions difícils, com vosaltres.

 

  • Suport psicològic online: els nostres programes, tant els d’atenció a la violència com per a qualsevol altre dificultat psicològica, els oferim ara a través de Zoom. Per a qualsevol demanda de suport, siusplau posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@conexus.cat o per telèfon al 932171646 (de dimarts a divendres, de 10 a 14h). Valorarem quina és l’ajuda que necessiteu, si s’adequa a algun dels nostres programes, i si teniu la infraestructura, la disponibilitat, la privacitat i la seguretat per rebre aquest suport online.

 

  • Cursos online: tots els cursos online que fem durant l’any te’ls oferim durant aquests mesos per poder aprofitar per formar-te en la intervenció en violència. A més hi afegirem un webinar per dubtes, consultes i debat amb els i les professionals que fan la docència al curs. Excepcionalment, el preu de tots els cursos serà de 80€. Comencen el dia 13 d’abril i duren 5 setmanes. Cursos diponibles: Intervenció amb mares i fills filles víctimes de violència masclista; Intervenció en violència ascendent o filioparental; i Intervenció amb homes que exerceixen violència masclista.

 

Esperem us siguin d’ajuda, i us proporcionin un espai de suport, de canvi i d’aprenentatge que ens permetin mirar el futur que, ara ja, construïm.


   – Oriol Ginés Canales, President de l’Associació Conexus.