Work With Perpetrators European Network

La European Network for the Work with Perpetrators of Domestic Violence (WWP EN) és una associació formada per diferents organitzacions que treballen directament o indirectament amb persones que exerceixen violència en relacions estretes, sent el focus principal de la violència exercida per homes contra dones i infants.

La missió general de WWP EN és prevenir la violència com a fenòmen basat en el gènere, així com fomentar la igualtat de gènere. Més concretament, la missió de WWP EN és millorar la seguretat de les dones i els seus fills i filles, aixi com d’altres persones amb risc de patir violència en relacions properes, mitjançant la promoció d’un treball efectiu amb aquells que exerceixen aquesta violència, principalment homes.

La WWP EN és una organització paraigües, que va ser fundada l’any 2014 i que avui uneix més de 50 organitzación d’arreu d’Europa. Conexus no només en forma part com a entitat que treballa amb homes que exerceixen violència, sinó que també participem de la junta directiva de WWP EN.

En podeu trobar més informació a la seva pàgina web, al seu facebook o al seu instagram.

Conexus wwpen