Project Description

CURS ONLINE

Del 04 de maig al 22 de juliol

Descripció del curs

El programa d’Entrenament en la Ment Compassiva està dissenyat per a desenvolupar habilitats d’autocura i cura dels altres des de la perspectiva de la psicologia de la compassió, basant-se en la Teràpia Centrada en la Compassió (CFT), del professor Paul Gilbert.

Durant aquest innovador curs de 8 setmanes, es guiarà als participants en l’aprenentatge de com desenvolupar les seves “ments compassives”. Cada sessió inclourà una mescla de contingut psico-educatiu, exercicis i pràctiques experimentals (per exemple, atenció plena, imatges, desenvolupament d’habilitats mentals compassives), discussió en grup, vídeos i treball escrit. A mesura que avancen les sessions, els participants aprendran com desenvolupar i accedir a les seves ‘ments compassives’, i com poden usar això per a reduir l’autocrítica, equilibrar les emocions negatives fortes (p. ex. Ira, ansietat, vergonya) i tornar-se més compassius amb ells mateixos. i altres persones.

Inscriu-te al formulari des del botó de “Matricula’t”, seguint les instruccions del programa.

Descarrega el programa
Matricula’t

Móduls del curs

 • Setmana 1: Per què necessitem compassió? Porquè tenim cervellss complicats

 • Setmana 2: Comprendre les nostres motivacions i les nostres emocions
 • Setmana 3: Desenvolupant el nostre jo compassiu

 • Setmana 4: Desenvolupant el nostre jo compassiu: la compassió que flueix cap als altres
 • Setmana 5: Obrir-se a rebre compassió dels demés
 • Setmana 6: Auto-Compassió
 • Setmana 7: Treballant amb l’autocrítica
 • Setmana 8: Reconeixent el funcionament dels múltiples Jos.

Formador

 • Dr. Álvaro Ponce Antezana:

  Álvaro Ponce Antezana és Doctor en Psicologia Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Màster en Psicoteràpia Cognitiva Social per la Universitat de Barcelona (UB). Soci fundador de l’Associació CONEXUS.

  S’ha format en Mindfulness: Mindfulness en la pràctica clínica: Especialització avançada en psicoteràpia basada en Mindfulness en l’Associació Espanyola de Mindfulness i Compassió AEMIND, Formació acreditada per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries del Sistema Nacional de Salut d’Espanya; Formació Mindfulness Based Emotional Balanç MBEB amb Dr. Gonzalo Brito; Formació Mindfulness *Based Compassionate Living MBCL amb Dhr. H. Van den Brink i Dhr. F. Koster; Entrenament Essencial en Compassió. Fonaments CCT amb Dr. Geshe Thupten Jinpa & Dr. Gonzalo Brito.

  I en Teràpia Centrada en la Compassió (CFT): S’ha format en Teràpia Centrada en la Compassió (Compassion Focused Therapy) amb el Dr. Paul Gilbert (Universitat de Derby UK i AEMIND) i és Instructor autoritzat de Compassionate Mind Training (CMT) sota la formació i supervisió de Chris Irons (Balanç Minds UK).

  Actualment treballa com a psicòleg general sanitari, supervisor, formador i investigador en l’Associació Conexus.